Допълнителни услуги

Покриваме всички области на правото

пълно правно обслужване

Адвокатско дружество „Вълков, Урдев и партньори” е едно от водещите адвокатски дружества с доказан авторитет и опит в правното обслужване на клиенти, както и на корпоративно ниво, сред които са и някои от най-големите търговски и финансови компании в България. 


Гордеем се с факта, че в ежегодно изготвяните класации на публични компании в България за 2008 - 2018 г. наши клиенти са сред най-добрите компании.
 

За да гарантира адекватно и пълно правно обслужване на клиенти с разнообразни сфери на дейност, дружеството покрива всички области на правото, засягащи всеки аспект на търговската дейност, и осигурява пълния набор от правни услуги.  

От учредяване на компании и постоянно правно обслужване на търговската им дейност до осигуряване на правната им защита и представителство пред съдебни, съдебно-изпълнителни, арбитражни и административни органи и институции, за което разполагаме с изявени адвокати със сериозен процесуален опит и практика.

Наши клиенти са предприятия от представителни браншове на промишлеността, български и чуждестранни инвеститори в областта на недвижимите имоти и строителството, както и медии, издателства, рекламни агенции, банки и лизингови дружества.

Дружеството има представителства в Бургас, Пловдив, Хасково, Варна, Велико Търново и Петрич.

Работни езици са български, английски, немски.

Много клиенти, предимно чуждестранни инвеститори, търсят цялостно обслужване на проектите им в страната. Затова Адвокатско дружество „Вълков, Урдев и Партньори” има  изградени партньорски отношения със консултантската фирма за управление на финансовия риск и събиране на вземания „FSG consulting”, с Асоциация за защита на застраховани и пострадали при ПТП и други стратегически партньорства. 

Част от постоянните ни клиенти от години ползват съвместните ни юридически и финансови услуги.

  • пълна проверка на валидността на вещните права и липсата на тежести и права на трети лица върху недвижимите имоти;
  • участие в преговори и изготвяне на предварителни договори и нотариални актове със собственици и строителни фирми за придобиване на земя, завършени обекти, обекти в строеж и при предстоящо строителство;
  • пълно правно обслужване на инвестиционни проекти по придобиване на парцели и строеж на търговски и офис центрове, ваканционни селища, затворени комплекси, жилищни сгради;
  • договори за наем и управление на недвижими имоти и многофункционални търговски центрове;
  • процесуално представителство по дела от вещноправен характер.

Нашите принципи

Ние се стремим не само да защитаваме интересите на нашите клиенти, но безкомпромисно да съхраняваме правните принципи и конституционни права.